Huiswerkbegeleiding Tilburg

Huiswerkbegeleiding Tilburg op zowel het Koning Willem II College als het Beatrix College. Met bijna 10 jaar ervaring en een maatgevende specialisatie op het gebied van studievaardigheden en planmethodieken, kiest u bij ons in eerste instantie voor kwaliteit. Doordat wij daarnaast als social enterprise onze maatschappelijk missie voorop stellen, betaalt u in Tilburg minder en werken wij met tarieven naar draagkracht. Echt iets kunnen betekenen en uw verwachtingen waar maken, is onze drijvende kracht!

 

Wilt u meer lezen over onze huiswerkbegeleiding Tilburg? Klik dan hier voor een overzicht van de voordelen van onze begeleiding.

Testimonials
“Het is voor ons een belangrijke meerwaarde dat we leerlingen en ouders kunnen doorverwijzen voor huiswerkbegeleiding. De korte lijntjes zijn erg prettig. Spectrum biedt een hoog professioneel niveau, we hebben te maken met fijne mensen en alle verwachtingen en gemaakte beloftes zijn ingelost. Prima! “
– Claire Arts, vestigingsdirecteur Eckartcollege te Eindhoven.

 

“Ik heb veel geleerd bij de huiswerkbegeleiding. Ik stond voor 4 vakken onvoldoende en heb alles opgehaald. Ik kan nu goed zelf plannen.”  
–  Pim de Boer, leerling 2 HAVO

 

“Mart heeft bij jullie ontzettend veel geleerd en kan dat inmiddels ook toepassen. Ook wil ik toevoegen dat dat ook zeker te danken is aan de inspanningen van de vaste begeleidster. Zij heeft een prima begeleiding gegeven, Mart is ook altijd graag gegaan. Dat mag mijns inziens ook zeker worden vermeld.”
– Jessica Bolkestein, moeder van een leerling