Aanmelden Intervisies 2019

Aanmelden Jaarlijkse intervisie 2019 (0010)
Deelname aan de intervisie voor het verlengen of behalen van de erkenning geldig tot 31 dec 2020.
Deelname aan de intervisie voor het verlengen of behalen van de erkenning geldig tot 31 dec 2020.

In verband met de verwerkingstijd kan het zijn dat de intervisie van uw voorkeur volgeboekt is. In dit geval berichten wij u zo spoedig mogelijk

U kunt uw inschrijving annuleren door een e-mail te sturen aan academie@spectrumbrabant.nl. Bij annuleringen tot 2 weken na de inschrijving wordt het inschrijfgeld terugbetaald. Bij annuleringen na deze twee weken bedenktijd wordt het inschrijfgeld volledig in rekening gebracht. De deelnemer kan zich echter wel laten vervangen door een ander. Deze ander moet ook aan de inschrijvingsvoorwaarden voor de training voldoen. Het vervangen wordt steeds op voorhand gemeld via secretariaat@spectrumbrabant.nl. Let op uw inschrijving is pas definitief nadat wij uw betaling hebben ontvangen.
Mocht u binnen 24 uur geen e-mail van ons hebben ontvangen, dan is uw inschrijving niet verwerkt en verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Voorafgaand aan de intervisie ontvangt u de factuur van ons.

U ontvangt na verzenden direct een bevestingsmail in uw inbox. Indien u deze niet ontvangt, is uw inschrijving niet verwerkt. Neem in dat geval contact met ons op.