Assertief & veerkrachtig op je werk

Wat is het?

Soms is het lastig om voor jezelf op te komen, zeker in een werksituatie.  Je zou graag wat sterker in je schoenen willen staan. Door deelname aan een assertiviteitstraining leer je hoe je zelf dat roer om kunt gooien. Met name op je werk kom je veel verschillende situaties tegen waarbij assertiviteit een cruciale rol speelt. Om je assertief en veerkrachtig op je werk te voelen, focussen we ons op de volgende doelstellingen:

  • Voel je sterk en stevig op je werk, zowel verbaal als non-verbaal
  • Kom handig voor jezelf op waarbij je de grenzen van jezelf en anderen (h)erkent
  • Geef je eigen mening en weet hoe te onderhandelen
  • Geef en ontvang eenvoudig complimentjes of juist kritiek

Zonder stress met onze unieke aanpak!

Voel je steviger en sterker op je werk, op een manier die bij jou past. Wanneer je deelneemt aan onze assertiviteitstraining leer je in een veilige omgeving tips and trics die jou helpen in de dagelijkse praktijk. We gooien je niet in het diepe en je hoeft bij ons niet in je eentje voor de groep. Dat vinden wij nergens voor nodig. Nee, bij ons leer je vanuit herkenbare verhalen en situaties van anderen, oefen je in tweetallen zonder kijkende ogen van een hele groep en vooral: oefen je zelf in je dagelijkse leven met de stappen die jij aankunt; op je werk, thuis en in de omgang met anderen. Een uitgebreid naslagwerk met huiswerkopdrachten helpt jou je doelen eenvoudig te bereiken.

Praktische informatie

Tijdsinvestering:
De training bestaat uit drie dagdelen van elk 2,5 uur.
Je moet rekening houden met ongeveer 8 uur zelfstudie en praktische huiswerkopdrachten.

Kosten:
Voor deelname betaal je €289,00. In veel gevallen wordt deze training door werkgevers vergoed wanneer ‘assertiever worden’ een doel voor je verdere ontwikkeling is. Informeer bij je werkgever of hier ruimte voor is binnen de deskundigheidsbevordering. Op het aanmeldformulier kun je aangeven naar wie wij de factuur kunnen sturen.

Incompany:
Vanzelfsprekend kunnen wij in overleg ook een training incompany verzorgen. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan waarna wij u zsm een passende offerte zullen toesturen.

Eerstvolgende data en locatie:
Binnenkort volgen hier nieuwe data.

Kwalificaties en erkenningen

LVSI
Basiskeurmerk GGZ
PsyZorg
SKJ kwaliteitsregister
CRKBO geregistreerd
Registerleraar
Social enterprise
BIG-registratie
NIP erkend
WTZI erkenning