Huiswerkinstituut

Wij gaan voor de optimale begeleiding en het beste resultaat.

Het Huiswerkinstituut van Spectrum Brabant is gevestigd op diverse scholen in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en omgeving. In samenwerking met de scholen bieden wij studiebegeleiding, bijlessen, trainingen en workshops.

Alle voordelen op een rij:

Wij bieden drie vormen van huiswerkbegeleiding aan, ieder met een verschillende intensiteit. Wij werken altijd toe naar de grootste mate van zelfstandigheid zodat een leerling door kan stromen naar een lichtere vorm van begeleiding, zodra hij of zij daar aan toe is.

  • Studiebegeleiding light in een rustige, gestructureerde omgeving het huiswerk maken en leren
  • Studiebegeleiding regulier huiswerkbegeleiding met aandacht voor het plannen, overhoren, controleren en vakinhoudelijke ondersteuning
  • Studiebegeleiding extra Aanvullende modules voor als je net iets meer nodig hebt 

Bekroond met het landelijke keurmerk van de LVSI.

Voor al onze diensten vanuit het huiswerkinstituut Eindhoven (light, regulier en extra) geldt een “niet goed-geld terug garantie”. Wij hechten de grootste waarde aan klanttevredenheid door professionaliteit en kwaliteit voorop te stellen. Mocht de begeleiding echter niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u geheel vrijblijvend gedurende de eerste 4 weken opzeggen en betaalt u niets! Eventuele betaalde kosten worden 100% teruggestort.

Na de eerste 4 weken geldt een opzegtermijn van 2 weken ingaande op de 1e of de 15e van de maand. U bent gedurende het gehele jaar flexibel om wijzigingen in het afgenomen pakket aan te brengen of de begeleiding te beëindigen.

Noot: De niet-goed-geld-terug-garantie geldt alleen voor nieuwe leerlingen, die voor de eerste keer gebruik maken van één van de vormen van studiebegeleiding.

Flexibel ingerichte begeleiding; dagen ruilen of verzetten in overleg altijd mogelijk.

Wij streven naar persoonlijke aandacht voor de leerlingen waarbij wij een verhouding hanteren van 1 begeleider op 8 leerlingen. Op deze manier krijgen alle leerlingen gedurende de huiswerkbegeleiding de begeleiding die gevraagd wordt.

Specialisten op het gebied van studievaardigheden en planmethodieken.

Spectrum Brabant streeft ernaar om huiswerkbegeleiding voor zo veel mogelijk leerlingen mogelijk te maken. Er zijn mogelijkheden voor tarieven naar draagkracht. Klik hier voor de voorwaarden.

Spectrum Brabant is een social enterprise wat betekent dat onze maatschappelijke missie (écht iets betekenen voor een ander en de maatschappij) voorop staat. Wij zetten op verschillende manieren in op maatschappelijk verantwoord ondernemen, oa tarieven naar draagkracht maar ook winst omzetten in goede doelen.

Samen met de leerling en ouders maken we een gedegen plan van aanpak voor je huiswerkbegeleiding.

Vind jij het ook zo lastig om goed voor jezelf op te komen? Misschien is deelname aan een assertiviteitstraining voor jou wel een oplossing. Samen met leeftijdgenoten ga je, in een veilige en fijne omgeving, aan de slag om je wat sterker te leren voelen. De begeleiders hebben veel ervaring en weten je vanaf het begin op je gemakt te stellen. Immers: we zitten allemaal samen met vergelijkbare issues.

Een assertiviteitstraining voor jongeren richt zich op verschillende thema’s die vaak moeilijk voor je zijn. Denk bijvoorbeeld aan je eigen mening leren geven, grenzen leren aangeven, nee zeggen, kritiek aan iemand geven of juist leren omgaan met kritiek die je van een ander krijgt. Net zo lastig is het vaak om goed om te gaan met het geven of ontvangen van complimentjes.

 

Assertiviteitstraining jongeren | weerbaarheidstraining jongeren |