Basisschool begeleiding

Wij gaan alleen voor de optimale begeleiding en het beste resultaat.

Niet alle kinderen leren op dezelfde manier en soms is er wat extra hulp nodig. De basisschool begeleiding van Spectrum Brabant biedt ondersteuning op het gebied van schoolvakken en weerbaarheid.

Wanneer uw kind een vak lastig vindt kijken we waar we kunnen ondersteunen, dit kan zijn dat we een kind leren om te leren of om zelfvertrouwen te krijgen. Wanneer er daadwerkelijke inhoudelijke bijles nodig is behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Voor onze trainingen voor basisschoolkinderen gebruiken we de door ons ontwikkelde methode Bikkels. Voor alle leeftijden een passende training waarbij weerbaarheid, faalangst en sociale vaardigheden aanpakken de belangrijkste onderwerpen zijn. Klik hier om kennis te maken met onze Bikkelmethode.

De basisschoolbegeleiding is mogelijk op twee manieren:

Inhoudelijke bijlessen

Vaak hebben kinderen extra ondersteuning nodig op het gebied van taal of rekenen. Op onze hoofdlocatie staan onze gecertificeerde begeleiders voor u en uw kind klaar. Samen maken we een succes van de basisschoolperiode van uw kind!

Trainingen voor de (sociale) ontwikkeling van uw kind

Soms lopen kinderen vast op het gebied van weerbaarheid, faalangst of sociale vaardigheden. De Bikkeltrainingen die elk kwartaal op ons hoofdkantoor gegeven worden zijn uitermate geschikt ter bevordering van de ontwikkeling. Klik hier voor alle data en prijzen voor de Bikkeltraining. Vele kinderen gingen uw zoon of dochter al voor!

Neem contact met ons op voor de tarieven van basisschoolbegeleiding. De bijlessen zijn enkel mogelijk op het hoofdkantoor van Spectrum Brabant in Eindhoven.

In enkele gevallen is het mogelijk om de bijlessen op de eigen school te volgen, ook hiervoor neemt u contact op met ons hoofdkantoor voor meer informatie.