Heb jij bijles Duits nodig?

Intensieve en vakkundige begeleiding.

Als je bijles Duits nodig hebt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk huiswerkbegeleiding aan via ons huiswerkinstituut en we leggen je graag uit waarom dat bij uitstek geschikt is om kennis bij te spijkeren. 

Natuurlijk kun je bij ons ook online bijles Duits volgen. Dat zijn echter niet alle mogelijkheden en absoluut niet de meest effectieve.

Duits is een lastige taal

Wij begrijpen het als geen ander als je Duits bijles zoekt, het is namelijk een lastige taal. Mensen zeggen vaak dat het zoveel op Nederlands lijkt, maar dat valt alleszins mee. Wij hoeven in het Nederlands bijvoorbeeld niet na te denken over naamvallen en dergelijke. Ook het gebruik van der, die en das is iets wat we in het Nederlands niet kennen. Wij kennen geen geslacht toe aan onze zelfstandige naamwoorden. Dit maakt Duits een lastige taal en wij begrijpen het dan ook als geen ander als je hier wat hulp bij kunt gebruiken in de vorm van bijles of begeleiding.

Hoe werkt bijles Duits?

Na inschrijving bij Spectrum gaan we direct aan de slag met een plan. Natuurlijk maken we dit plan van aanpak voor iedereen persoonlijk. Er is geen universele aanpak die we op iedereen los kunnen laten. Jouw bijles Duits ziet er dus nooit hetzelfde uit als die van een ander. Je kunt aan de slag op een van onze locaties of online, de keuze is aan jou.

Informeer naar onze huiswerkbegeleiding

Weet jij dus ook niet wanneer je der, dem, das of den gebruikt? Meld je dan aan voor onze huiswerkbegeleiding. Wij kunnen er met gerichte doelen en lessen voor zorgen dat jij een hoger gemiddelde behaalt. We bieden deze dienst al meer dan 20 jaar aan en staan voor de ontwikkeling van kinderen met een persoonlijke aanpak.

Onze methodiek

Wij steunen kinderen door een beroep te doen op hun zelfstandigheid en dat uit te bouwen. Autonomie is erg belangrijk bij het uitbreiden van kennis. Wij geven de voorzet en de leerlingen maken het af. 

We hebben vier verschillende vormen van begeleiding op locatie. Deze gaan van erg intensief begeleid, tot een controle op gemaakte taken, steekproefsgewijs.

Wat hierbij onder meer belangrijk is, is het creëren van goede gewoonten. Leerlingen krijgen een structuur aangeleerd om te werken aan specifieke achterstanden met (bijvoorbeeld) bijles Duits.

Ontdek de voordelen van onze huiswerkbegeleiding

De voordelen van huiswerkbegeleiding zijn dat je iets meer aanwezig bent in het moment. Vanaf een laptop in een andere ruimte kun je prima leren, maar er mist een connectie. Die connectie tussen leerling en begeleider is erg belangrijk om te kunnen leren. Er is geen afleiding en de volledige aandacht is bij de taak. Daarnaast zijn er nooit technische problemen bij een les op locatie.

Meer weten over ons?

Meer informatie bijlessen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van bijlessen Duits? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Of bel gerust 040 254 9348. Voor iedere leerling zijn online bijlessen mogelijk bij Spectrum Brabant. Wil je liever bijles op locatie? Dan kan dit aanvullend op de studiebegeleiding die jouw kind heeft bij Spectrum Brabant.