Zoek je bijles Engels?

Intensieve en vakkundige begeleiding.

Het is niet zo vreemd dat je op zoek bent naar bijles Engels. Het is een taal die ontzettend veel gebruikt wordt, ook in Nederland, en het komt terug op elk niveau. 

Bij ons ben je aan het juiste adres voor huiswerkbegeleiding Engels. Wij zouden je graag van harte welkom heten op ons huiswerkinstituut. Daar kun je onder professionele begeleiding werken aan de onderdelen van de Engelse taal waar jij moeite mee hebt. 

Natuurlijk kun je bij ons ook bijles Engels online volgen.

Engels spreken kan lastig

Bij de een rolt de ‘present continuous’ makkelijk van de tong en de ander heeft er veel problemen mee. Niet iedereen heeft een talenknobbel als Ivo Niehe dus wij begrijpen als geen ander dat je wat studiebegeleiding Engels kunt gebruiken om deze belangrijke taal onder de knie te krijgen. 

Op school krijg je niet altijd de kans om even rustig stil te staan bij bepaalde onderwerpen. Tijdens reguliere lessen op school moeten leraren een bepaald tempo handhaven als het op de lesstof aankomt. Met onze bijlessen en huiswerkbegeleiding kun je in jouw eigen tempo werken aan de punten die aandacht vergen.

Bijles Engels, hoe werkt dat?

Als je bijles Engels zoekt, dan kun je je bij ons aanmelden voor een vrijblijvende intake. Op basis van die intake maken wij een persoonlijk plan van aanpak. Dat is dus voor geen enkele leerling hetzelfde. 

We bieden studiebegeleiding in verschillende vormen. Zoals gezegd kun je online lessen volgen, maar wij raden altijd onze huiswerkbegeleiding aan. Een van de redenen is dat we de leerlingen zo autonoom mogelijk laten werken. We laten ze niet aan hun lot over, maar zorgen altijd voor een gepaste begeleiding zodat we autonoom werken stimuleren. Om dat in te vullen zijn er in de praktijk vier verschillende vormen van intensiteit voor wat betreft de begeleiding. Het niveau maakt hierbij dus niet zozeer uit, het gaat om zo autonoom mogelijk werken aan achterstanden en begrip. Voor dat laatste is natuurlijk wel altijd meer intensieve begeleiding nodig.

Kom naar ons huiswerkinstituut

Huiswerkbegeleiding op locatie is veruit de meest effectieve manier om achterstanden bij te werken. Als je bij ons de intake doorloopt na het aanmelden, dan kun je in principe meteen aan de slag op een van onze locaties. We hebben verschillende locaties, het merendeel in de regio Eindhoven. Na de reguliere lessen worden leerlingen opgevangen op een van onze locaties. Dit kan dus in veel gevallen ook al de school zijn waar de leerling zich bevindt.

Het mooie hiervan is dat ze dus nog even blijven na schooltijd, maar dat daarna al het werk erop zit. Ze kunnen dan thuis hun vrije tijd naar behoeven invullen, deelnemen aan het verenigingsleven etc.

Huiswerkbegeleiding en de voordelen

Onze huiswerkbegeleiding biedt enkele unieke voordelen. Natuurlijk kun je bij ons werken aan begrip, achterstanden etc. Onze dienst is echter ook wekelijks opzegbaar. We werken niet zomaar met lessen, maar met een persoonlijk plan van aanpak voor elke leerling. Dit plan maken we passend volgens de vraag en het beschikbare budget. Het streven naar autonoom werken met vier verschillende niveaus van intensiteit in de begeleiding herhalen we hier ook nog eens. We kunnen het niet genoeg benadrukken. Het is niet alleen nuttig in de huidige situatie, maar ook met het oog op de toekomst. 

Natuurlijk gebeurt alles onder begeleiding van hoogopgeleid personeel binnen een gecontroleerde omgeving. Met 20 jaar ervaring en een tevredenheidsscore van een 9, gaan 

cijfers gemiddeld met 2,1 punt omhoog.

Meer weten over ons?

Meer informatie bijlessen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van bijlessen Engels? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Of bel gerust 040 254 9348. Voor iedere leerling zijn online bijlessen mogelijk bij Spectrum Brabant. Wil je liever bijles op locatie? Dan kan dit aanvullend op de studiebegeleiding die jouw kind heeft bij Spectrum Brabant.