Heb je bijles Frans nodig?

Intensieve en vakkundige begeleiding.

Ben je op zoek naar bijles Frans? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen bijles op allerlei niveaus voor vrijwel alle vakken. Zeker in Europa is Frans echt een meerwaarde om te spreken. Het biedt vele voordelen in persoonlijke en (later) zakelijke kringen. Het is echter lastig voor vele leerlingen en dat begrijpen we. 

Een goede en verstandige keuze is daarom huiswerkbegeleiding via ons huiswerkinstituut. We leggen je op deze pagina graag uit waarom. 

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om bijles Frans online te volgen. 

Frans is een lastige taal

We begrijpen als geen ander dat je wat hulp kunt gebruiken bij het vak Frans. Middelbare scholen zijn niet heel vergevingsgezind als het op taal aankomt. Er zit geen pauze of vertraag knop op de audio van de luistertoets en je kunt meestal niet vragen of iemand iets rustig zou willen herhalen.

Als je studiebegeleiding Frans zoekt, dan krijg je die ruimte wel. Alle complexiteiten van de taal kun je dan eens rustig onder de loep nemen. Zo zijn er 5 verschillende vormen van verleden tijd waarvan je de werkwoorden allemaal moet kunnen vervoegen. Dat vergt voor sommige leerlingen wat tijd.

Hoe werkt bijles Frans

Als je bijles Frans zoekt, dan kun je je bij ons vrijblijvend aanmelden. Na de intake gaan we aan de slag met de bijles. In de meeste gevallen volg je deze op een van onze locaties. Hier ga je naartoe als je dagelijkse lessen afgelopen zijn. Zoals gezegd bieden we verschillende vormen van bijles aan, maar leerlingen zijn het meest gebaat bij huiswerkbegeleiding.

Neem een kijkje bij ons huiswerkinstituut

Huiswerkbegeleiding is met afstand de beste vorm voor bijles Frans op het middelbaar of secundair onderwijs. Alleen met extra aandacht kun je progressie boeken.

Bij onze huiswerkbegeleiding staat alles in het teken van autonoom kunnen leren en aandacht besteden aan de punten die erom vragen. Het stimuleren van zelfstandig leren wil niet zeggen dat we laks zijn in de begeleiding. Er zijn vier verschillende vormen van begeleiding op basis van hoe intensief een leerling begeleid dient te worden. De leerling heeft hier zelf inspraak in en het doel van Spectrum is daarbij altijd de hoogste vorm van autonoom werken bereiken.

Duidelijke verbetering met huiswerkbegeleiding

Uniek is dat deze dienst wekelijks opzegbaar is omdat we erg flexibel kunnen werken. We maken het aanbod passend op basis van jouw vraag en budget. Natuurlijk houden we hierbij altijd rekening met ons streven en wat er is vastgesteld in het persoonlijke plan van aanpak. We maken gebruik van hoogopgeleide begeleiders en er is altijd sprake van een gecontroleerde studie omgeving. Een leuk feitje is dat de cijfers van leerlingen die bij ons bijles volgen, gemiddeld met 2,1 punt omhoog gaan. Het is dan ook niet gek dat mensen ons gemiddeld met een 9 beoordelen. Wij hebben al 20 jaar ervaring en gaan nog even door! 

Meer weten over ons?