Zoek jij bijles Geschiedenis?

Intensieve en vakkundige begeleiding.

Ben je op zoek naar bijles geschiedenis op het vmbo-t, de havo, of misschien het vwo? Je bent niet alleen. Vele leerlingen gingen jou al voor bij onze huiswerkbegeleiding op het huiswerkinstituut. Je hoeft natuurlijk niet per se op locatie onder begeleiding te werken. Er zijn meer mogelijkheden zoals bijvoorbeeld online bijles geschiedenis.

Geschiedenis les kan soms wat taai zijn

Geschiedenis is echt een vak dat valt of staat met de onderwijzer. Misschien is jouw leraar of lerares niet zo goed in staat om alles tot leven te brengen en lijkt het soms wat stoffig. De materie kan echter ontzettend interessant zijn. Enthousiasme is natuurlijk belangrijk voor elk vak, maar geschiedenis draait echt om verhalen vertellen en inzicht creëren. Wie het verleden kent, kan immers in de toekomst kijken.

Bijles geschiedenis, hoe werkt dat?

Als je interesse hebt in bijles geschiedenis, dan kun je jezelf vrijblijvend bij ons aanmelden. Zoals besproken zijn er verschillende mogelijkheden om jouw kennis van de geschiedenis bij te spijkeren. De meest gebruikelijke en gangbare vorm is het deelnemen aan onze huiswerkbegeleiding. We beginnen in alle gevallen met een persoonlijk plan van aanpak na de intake. 

Vervolgens zijn er vier verschillende niveaus waarbij we onderscheid maken tussen de intensiteit van de begeleiding. Op die manier streven we ernaar om leerlingen zo autonoom mogelijk te laten werken. Naast de bijles, werken we dus ook aan onmisbare vaardigheden zoals autonoom kunnen studeren. Het is niet gek als je dit proces als leerling start met een beetje begeleiding.

Overweeg huiswerkbegeleiding

Na de intake kun je direct aan de slag volgens jouw persoonlijke plan van aanpak. Spectrum heeft een groot aantal partnerscholen in de regio Eindhoven, en enkele daarbuiten, waar we leerlingen opvangen. Mogelijk ga je dus al naar school op een van onze locaties

In eerste instantie vragen we dus aan de leerlingen om langer in een gecontroleerde school omgeving te blijven, anderzijds hebben ze daarna wel alle vrijheid om te doen waar ze zin in hebben. Als ze naar huis gaan, dan is het ook echt vrije tijd.

Waarom huiswerkbegeleiding de beste optie is

Je kunt snel starten met een op maat gemaakt plan van aanpak. Het aantal partnerscholen in de regio Eindhoven is erg groot waardoor we een groot aantal leerlingen op kunnen vangen, vaak op hun eigen school na de reguliere lessen.

Een ander voordeel van onze huiswerkbegeleiding, en uniek voor onze dienst, is dat deze wekelijks opzegbaar is en we de dienst uiteraard ook aanbieden op basis van vraag en budget.

We werken met een fijne groep aan hoogopgeleide begeleiders en hebben al 20 jaar ervaring. Cijfers gaan gemiddeld dan ook 2,1 punten omhoog en dat heeft geleid tot een tevredenheidsscore van een 9.

Meer weten over ons?

Meer informatie bijlessen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van bijlessen Geschiedenis? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Of bel gerust 040 254 9348. Voor iedere leerling zijn online bijlessen mogelijk bij Spectrum Brabant. Wil je liever bijles op locatie? Dan kan dit aanvullend op de studiebegeleiding die jouw kind heeft bij Spectrum Brabant.