Heb jij bijles Nederlands nodig?

Intensieve en vakkundige begeleiding.

Elk jaar hebben meer kinderen bijles Nederlands nodig. De Nederlandse taal wordt steeds meer gezien als een ondergeschoven kindje. Leerlingen zien niet altijd het belang meer van goed Nederlands kunnen spreken en schrijven. Als de punten echter achterblijven, dan is het verstandig om huiswerkbegeleiding aan te vragen via ons huiswerkinstituut. 

De taalachterstand zorgt inmiddels voor problemen bij jonge leerlingen doordat zij specifieke teksten minder goed kunnen begrijpen. Het lezen van een bijsluiter of het begrijpen van toegezonden brieven zou niet altijd meer vanzelfsprekend zijn. Bij Spectrum zijn er verschillende mogelijkheden om dit op te pakken, van studiebegeleiding, tot online bijles.

Nederlands is een lastige taal

We begrijpen het echter goed als je bijles Nederlands zoekt, het blijft immers best een lastige taal. Bijles Nederlands kan helpen door bepaalde structuren te herhalen. Oefening baart kunst! Ook om de focus te leggen op onderdelen die op school snel behandeld worden, maar misschien nog iets meer aandacht vragen voor jou. Er zijn ontzettend veel regels en uitzonderingen in de Nederlandse taal en bij sommige leerlingen duurt het nu eenmaal iets langer voordat dit allemaal correct gebruikt kan worden. Wij begrijpen het dan ook als je iets meer hulp kunt gebruiken in de vorm van bijles of huiswerkbegeleiding.

Hoe werkt bijles Nederlands

Als je interesse hebt, dan kun je je aanmelden bij ons. We gaan dan onmiddellijk aan de slag met een plan van aanpak. Dit is geen standaard aanpak, maar een persoonlijk plan dat we specifiek voor jou opstellen en met jou uitwerken. Er zijn vervolgens verschillende manieren om dit uit te werken, je kunt op onze locaties werken of online. Wij merken in de praktijk wel dat de meeste winst behaald wordt bij onze huiswerkbegeleiding.

Huiswerkbegeleiding biedt uitkomst

Na je aanmelding, gaan we direct aan de slag. Met onze huiswerkbegeleiding kun je uiteraard ook kiezen voor bijles Nederlands. Je kunt terecht op een van onze locaties waar we je op verschillende manieren ondersteunen. Hier maken leerlingen hun huiswerk onder verschillende niveaus van begeleiding, zodat ze daarna kunnen genieten van hun vrije tijd. Er zijn vier verschillende vormen van begeleiding, van een steekproef op de gemaakte oefeningen tot intensieve persoonlijke begeleiding. Met deze intensieve begeleiding krijg je jouw achterstand Nederlands snel weggewerkt. Het maakt niet uit of je bijles Nederlands zoekt voor HAVO of VWO, het kan op alle niveaus.

Wat zijn de voordelen van huiswerkbegeleiding?

De voordelen van huiswerkbegeleiding zijn duidelijk. De afleiding is minimaal doordat de omgeving nog steeds een klassikale sfeer biedt. De begeleiding is echter een stuk persoonlijker en daardoor effectiever. Waar een docent of begeleider zijn of haar aandacht normaal gesproken moet verdelen over ruim 20 leerlingen, is er nu alle aandacht voor de specifieke hulpvraag van één leerling.

Tegelijkertijd werken we aan structuren. Structuur aanbrengen qua leren en oefenen met materie die aandacht nodig heeft. Op die manier kunnen we achterstanden wegwerken met een persoonlijke aanpak.

Meer weten over ons?

Meer informatie bijlessen

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden van bijlessen Nederlands? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op. Of bel gerust 040 254 9348. Voor iedere leerling zijn online bijlessen mogelijk bij Spectrum Brabant. Wil je liever bijles op locatie? Dan kan dit aanvullend op de studiebegeleiding die jouw kind heeft bij Spectrum Brabant.