Bijles

Intensieve en vakkundige begeleiding

Soms is er naast de huiswerkbegeleiding in groepsverband, behoefte aan intensievere, vakinhoudelijke begeleiding. Wij verzorgen online bijlessen voor alle vakken op het middelbaar onderwijs, op elk niveau, voor leerlingen van onze studiebegeleidingsgroepen.

 

Meer weten? Bekijk hier de mogelijkheden voor online bijles.

Bijles richt zich op het geven van extra uitleg over lastige onderwerpen, het bijhouden van de actuele lesstof, het voorbereiden op toetsen, tentamens of examens, of een combinatie hiervan.

Voordat je start, overleg je met de begeleider welke vakken extra aandacht nodig hebben en hoe vaak je bijles wilt hebben.

Om het makkelijk te maken, werken we met strippenkaarten. Je kunt kiezen tussen een kaart voor 5 of 10 bijlessen.

Bijles bij Spectrum Brabant zijn beschikbaar voor onze leerlingen, als aanvulling op de huiswerkbegeleiding. Maar ook leerlingen die geen gebruik maken van onze huiswerkbegeleiding zijn welkom om gebruik te maken van onze online bijlessen.

Wanneer je al leerling bent bij ons en nog graag extra bijles wil, kun je dit aangeven bij de vaste groepsco├Ârdinator of locatiemanager. Deze zal de aanvraag doorzetten binnen de organisatie waarna we kijken welke mogelijkheden er per vak zijn. De bijlessen worden verzorgd door studiebegeleiders die vaak al een bekend gezicht van de leerling zijn.