Bikkels naar Kenia!

Bikkels naar Kenia!

Zo trots dat we met ons Bikkelprogramma de hele wereld over kunnen!

We willen jullie heel graag een update geven over onze samenwerking met Kenya Child Care en Rise Up Now. Vorig jaar kondigden we aan dat het programma van Bikkels volledig vertaald en aangepast zou gaan worden op de cultuurverschillen in Kenia en dat het programma daarna uitgerold zou worden op zoveel mogelijk scholen in Kenia. 🎓 En wat is er hard gewerkt! Met profs en vrijwilligers is het Bikelprogramma vertaald, aangepast en voorzien van prachtige nieuwe illustraties. Alle effort heeft geresulteerd in het nieuwe weerbaarheidsprogramma Rise up now voor Keniaanse kinderen. Bikkelboy Bob is Tough Tony geworden met z’n vrienden Moaning Mary, Raging Rachel en Chill Billy!

Onze trainster Natascha is onlangs mee geweest om ter plaatse lokale trainers op te leiden om het programma op scholen te gaan geven. Een onvergetelijke ervaring, wat een geweldige foto’s en filmpjes kregen we doorgestuurd.
En… nu is het dan ook echt zover: het programma gaat uitgerold worden in Kenia! 🎉
Rise Up Now leert de lagere schoolkinderen in Kenia spelenderwijs het zelfvertrouwen te versterken en sociale vaardigheden te ontwikkelen waardoor zij veerkrachtig hun toekomst tegemoet gaan. Dat doen we omdat ook lokaal wordt gezien dat er nog teveel kinderen door de zware omstandigheden beschadigd en ontmoedigd raken.
Maar om de eerste 3.000 kinderen in Kenia toegang te geven tot het programma is er € 30.000 nodig. Het doel is om volgend jaar zelfs 10.000 kinderen toegang te geven tot het programma! Hulp is dus hard nodig.
Wil jij ons helpen om een betere toekomst te realiseren voor de kinderen in Kenia? ✨
Voor al €10 zorg je dat 1 kind het programma kan volgen.
Je kunt een donatie doen door op de link hieronder te klikken. ⬇️⬇️⬇️
Alvast heel erg bedankt voor je steun. We zullen je op de hoogte houden! ❤️