Cogmed / werkgeheugentraining

Het Cogmed Werkgeheugen Trainingsprogramma is een computerprogramma waarbij kinderen of volwassenen 5 weken lang, 5 dagen in de week, zelfstandig hun werkgeheugen kunnen trainen. Zij worden daarbij bijgestaan door Loes, die via internet de verrichtingen volgt en dit 1 maal per week telefonisch met kind en ouder  of volwassene bespreekt.

Voor meer inhoudelijke informatie, download en lees de brochures:

 

Op de website www.cogmed.nl vind je veel informatie, onder andere wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van de Cogmed training. Maar je vindt er ook verheldernede filmpjes zodat je een goed beeld krijgt van de training.

Onze gecertificeerde Cogmed trainer is Loes van de Louw-Feekes.

Loes voert de training uit onder supervisie van onze GZ-psychologen. Loes is met name gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met autisme, ADHD en verwante ontwikkelingsproblemen. De werking van het geheugen en mogelijkheden tot verbetering van de concentratie fascineren Loes al jaren. Zij heeft zich meerdere trainingen en behandelmogelijkheden eigen gemaakt en is erg enthousiast over de Cogmed training. De training geeft een goed en meetbaar resultaat.

Loes is overtuigd van de mogelijkheden en zet zich 100% in om de training bij onze cliënten tot een succes te maken.

De kosten van Cogmed Eindhoven worden in sommige gevallen vergoed door je zorgverzekeraar of gemeente.
Bij onverzekerde zorg bedraagt het totaalbedrag (inclusief intake, follow-up etc.):

  • € 908,00 (incl. eindverslag)
  • € 849,00 (excl. eindverslag)

In geval van verzekerde zorg (verwijsbrief via huisarts is in dat geval nodig) moet je rekening houden met een eigen bijdrage van minimaal € 362,00. Het eindverslag is optioneel te verkrijgen voor €59,00.

Wil je een eerrste indruk van hoe een Cogmed-training werkt?

Ervaar de Cogmed Werkgeheugen Training op www.training.cogmed.com, daar kun je inloggen voor demonstratieversies van de Cogmed RM (kinderen en jongeren) en QM (volwassenen). Hier heb je onderstaande inloggegevens voor nodig:

Website: www.training.cogmed.com
Gebruikersnaam: Test
Wachtwoord: Test44