Effectief communiceren & samenwerken

Wat is het?

Goed functionerende organisaties hebben één ding met elkaar gemeen: de sfeer binnen het team is uitstekend! En dat heeft alles te maken met de sociale omgang en de manier van samenwerken. En hoewel de een misschien wat socialer is ingesteld als de ander, kan iedereen leren op een handige en prettige manier met anderen om te gaan zonder daarbij zichzelf uit het oog te verliezen.

Tijdens onze trainingen of workshops wordt aan de volgende doelstellingen gewerkt:

  • Leer op een handige manier feedback, complimenten of kritiek te geven en te ontvangen binnen je werksituatie
  • Optimaliseer je gespreksvaardigheden zoals luisteren, doorvragen en je mening geven
  • Zet je non-verbale communicatie kracht bij door je stemgebruik, je lichaamshouding en je algehele uitstraling effectief in te zetten.

Zonder stress met onze unieke aanpak!

Voor niet iedereen is communiceren met een ander eenvoudig. Maar iedereen kan het wel leren! Met simpele, makkelijk toepasbare technieken, gaat het ook jou lukken om je handiger uit te drukken en daarmee betere connecties te leggen. We werken in een fijne sfeer samen waar we laagdrempelig, zonder stress, direct aan de slag gaan met praktische tips en trics. Met een handig werkboek en naslagwerk werk je stap voor stap toe naar o.a. een betere communicatie en gespreksvaardigheden.

Praktische informatie

Tijdsinvestering:
De training bestaat uit drie dagdelen van elk 2,5 uur.
Je moet rekening houden met ongeveer 8 uur zelfstudie en praktische huiswerkopdrachten.

Kosten:
Voor deelname betaal je €289,00. In veel gevallen wordt deze training door werkgevers vergoed wanneer bijvoorbeeld ‘omgaan met werkdruk’ een doel voor je verdere ontwikkeling is. Informeer bij je werkgever of hier ruimte voor is binnen de deskundigheidsbevordering. Op het aanmeldformulier kun je aangeven naar wie wij de factuur kunnen sturen.

Incompany:
Vanzelfsprekend kunnen wij in overleg ook een training incompany verzorgen. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan waarna wij u zsm een passende offerte zullen toesturen.

Eerstvolgende data en locatie:
Binnenkort volgen hier nieuwe data.

Kwalificaties en erkenningen

LVSI
Basiskeurmerk GGZ
PsyZorg
SKJ kwaliteitsregister
CRKBO geregistreerd
Registerleraar
Social enterprise
BIG-registratie
NIP erkend
WTZI erkenning