Maatregelen Corona virus

Corona maatregelen

laatste update vrijdag 20 maart

In verband met het Corona-virus volgen wij de RIVM-richtlijnen nauwgezet op. Al onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis.

Individuele afspraken kunnen in de meeste gevallen gewoon doorgaan maar dan telefonisch of via beeldbellen. 

Alle groepstrainingen zoals de Bikkeltrainingen en assertiviteitstrainingen kunnen de komende weken helaas geen doorgang vinden. Gemiste bijeenkomsten worden na 6 april opnieuw ingepland. Betrokkenen worden persoonlijk geïnformeerd over nieuwe data. 

Huiswerk-en studiebegeleiding wordt grotendeels ‘remote’ aangeboden via online/digitale begeleiding-op-afstand. Eventuele gemiste dagen mogen later worden ingehaald. Wij hebben daarnaast extra medewerkers ingezet om aanvullende online bijlessen te verzorgen, zonder bijkomende kosten voor onze bestaande klanten. Klik hier om een aanvraag in te sturen.

Op verzoek van ouders en scholen, bieden wij in aangepaste vorm en in beperkte mate ‘fysieke’ huiswerkbegeleiding op onze hoofdlocatie in Eindhoven. Klik hier om een verzoek tot plaatsing bij ons in te dienen.

Aarzel niet om vragen te stellen! Wij wensen iedereen veel sterkte en wijsheid toe in deze bijzondere tijden en vooral, let goed op elkaar!
De laatste stand van zaken vanuit het RIVM rondom het Corona-virus leest u hier:
https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus