Vernieuwd digitaal systeem inclusief planner

Vernieuwd digitaal systeem inclusief planner

Nieuw: alles-in-1 leerlingvolgsysteem inclusief digitale planagenda

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2022-2023 zijn wij gestart met een vernieuwd alles-in-1 leerlingvolgsysteem voor ons huiswerkinstituut. Wij hebben het afgelopen jaar achter de schermen hard gewerkt om een systeem op maat te maken en na een testfase zijn wij overtuigd van de werking van ons vernieuwde DVS (Digitaal Volgsysteem) i.c.m. met onze digitale SpectrumPlanner. Met het gebruik van het vernieuwde DVS kunnen de lijnen tussen ouders, leerlingen, de studiebegeleiding en overige betrokkenen korter en transparanter gemaakt worden. Hier zijn we blij mee!

Hoe werkt het?

Iedere betrokkene krijgt een eigen inlog. Ons DVS  is opgebouwd uit een digitale planagenda en een voortgangsdeel. Via een dag-evaluatie wordt iedere ouder/verzorger of overige betrokkene direct op de hoogte gehouden van de actuele gang van zaken bij de studiebegeleiding. Op ieder gewenst tijdstip kan er ook zelf worden ingelogd.

Onze digitale SpectrumPlanner is intuïtief opgebouwd. Nadat de leerling de instellingen voor de planner heeft gepersonaliseerd, is deze klaar voor gebruik. Het huiswerk kan direct overgenomen worden uit een bestaand huiswerkplatform als Magister of Somtoday of uit een schoolagenda. Door de gepersonaliseerde instellingen kan de digitale SpectrumPlanner een planning op maat maken als het huiswerk is ingevoerd. Komt leerwerk op woensdag niet uit omdat de leerling moet werken? Kan wiskunde niet gemaakt worden, omdat er boeken zijn vergeten? Doordat je huiswerktaken eenvoudig kunt verplaatsen, houd je de planning met gemak up to date! De website is aangepast voor mobiel gebruik en daarom ook eenvoudig op telefoon of tablet te openen. Altijd een actueel en adequaat overzicht is absoluut de kracht van onze SpectrumPlanner!