Doe mee aan de NVA enquête 2013!

Home / Algemeen / Doe mee aan de NVA enquête 2013!
Doe mee aan de NVA enquête 2013!

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) houdt deze maand een enquête met als thema ‘Allemaal Autisme, Allemaal Anders’. Met deze enquête wil de NVA graag meer te weten komen over de leefsituatie van mensen met autisme en hun naasten.

Doe mee aan de NVA enquête 2013!

De Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA) houdt deze maand een enquête met als thema ‘Allemaal Autisme, Allemaal Anders’. Met deze enquête wil de NVA graag meer te weten komen over de leefsituatie van mensen met autisme en hun naasten. Zodat wij ons nog beter sterk kunnen maken voor het verbeteren van de kwaliteit van hulpverlening, onderwijs, werk en woonsituaties voor mensen met autisme. De resultaten worden gebruikt om wensen en behoeften van mensen met autisme onder de aandacht te brengen van de landelijke politiek, gemeenten en organisaties. Kortom: de instanties die voor een groot deel over uw toekomst beslissen!

Heeft u autisme, een naaste met autisme of werkt u als professional met mensen met autisme? Dan vragen we u om deze enquête in te vullen. De enquête bestaat uit maximaal 65 vragen en is vlot in te vullen. Vragen die niet op u van toepassing zijn, worden in het systeem automatisch overgeslagen.

De NVA werkt voor het uitvoeren van deze enquête samen met onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam.

Alle gegevens worden altijd strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Klik op deze link voor de vragenlijst:

http://fppvu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_b2uyqc26uB7JGip

Indien u vragen heeft, kunt u een email sturen aan enquete@autisme.nl

Alvast bedankt voor uw deelname aan de enquête!

Stance Venderbosch

Beleidsmedewerker
Nederlandse Vereniging voor Autisme