Examenstress

Binnenkort online programma om je examenvrees aan te pakken!

Binnenkort (eind 2022) kun je meedoen aan een persoonlijk, online traject om je examenstress voor eens en altijd aan te pakken! Relax je examens in, met gezonde spanning, zonder die verlammende angst en paniek. Wil jij ook meedoen? Laat dan hieronder snel je e-mailadres achter zodat wij je direct alle info kunnen doormailen zodra het programma beschikbaar is.

 

Examenstress is een soort van faalangst: bang zijn om te mislukken dus. Je bent je zenuwen niet de baas en presteert daardoor minder dan je eigenlijk zou kunnen. Zeker voor je examens is dit extra vervelend: je moet er hard voor werken en je wilt er maar wat graag vanaf zijn. Immers, na je eindexamens beginnen je nieuwe plannen!

Gelukkig is er goed nieuws: je kunt zelf wat aan je examenvrees doen! Het volgen van deze workshop Examenstress is een eerste stap. Als je het nu ook nog kunt opbrengen om thuis wat werk te doen, staat niets jou in de weg om te gaan vlammen op je eindexamens!

Je gaat werken aan verschillende thema’s die van toepassing zijn op examenstress. Ook nemen we een stuk studievaardigheden in de training mee om je zelfvertrouwen een boost te geven. Maar het allerbelangrijkste is het voorkomen van stress en als je stress hebt; hoe ga ik hiermee om. Na deze training kan jij je examens aan!

Deze training vindt plaats in groepsverband met maximaal 6 leerlingen. Op deze manier leer je mét maar ook van elkaar.

Onze workshop Examenstress bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2,5 uur per keer.

Workshop schooljaar 2021/2022:

Op korte termijn worden de definitieve data bekend gemaakt, inschrijven is al mogelijk.

De workshop Examenstress kost €229,00 per deelnemer.

Je ontvangt bij deze workshop een uitgebreid werkboek met theorie en oefeningen om het geleerde thuis verder in de praktijk te brengen. Iedere deelnemer ontvangt ter afsluiting een certificaat.

Wanneer je je examenstress wilt aanpakken met een individuele coach, betaal je €72,00 per sessie.