Examentraining met intensieve begeleiding

Intensief en vakkundig

De laatste periode richting de eindexamens en vakantie kan stressvol zijn. Wij helpen je daarom graag met onze examentraining in Eindhoven zodat je met een goed gevoel de eindexamens in gaat. Omdat deze periode zo belangrijk is, maken we gebruik van intensieve begeleiding. In de praktijk betekent dit dat je met 1 of maximaal 2 leerlingen begeleiding krijgt van een docent. Deze docenten hebben ruime ervaring met het begeleiden van leerlingen in deze moeilijke fase.

Hoofdlocatie in Eindhoven

Nadat je een vak hebt gekozen, kom je drie dagdelen naar onze hoofdlocatie in Eindhoven aan de Mercuriuslaan 83A. Je kunt hierbij zelf de dag en het tijdstip bepalen. Er zijn ook kortingen van 10% voor examenkandidaten die zich met z’n tweeën voor hetzelfde vak inschrijven, of 15% als je met drie of vier leerlingen komt. 

Je krijgt een persoonlijke vakdocent voor het door jou gekozen vak op jouw niveau. Dit is mogelijk voor alle vakken en niveaus. Met onze ervaring van ruim 15 jaar stomen we je klaar voor de eindexamens op een efficiënte manier.

Hoe werkt onze examentraining?

De intensieve begeleiding staat centraal. Als je zelf al weet waar je aan wilt werken, dan gaan we direct aan de slag. Twijfel je hier nog over? Dan doen we een quick scan om te bepalen waar we op moeten focussen. Dit is een korte online oefentoets. Op die manier kunnen we zien op welke onderdelen je goed scoort en waar nog winst te behalen valt. 

Zodra de knelpunten duidelijk zijn, gaan we aan de slag. In de praktijk betekent dit dat we gaan oefenen, uitleg geven, opdrachten maken etc. Natuurlijk evalueren we tussentijds ook of dit werkt, zo niet, dan is er altijd een stok achter de deur. We vallen dan terug op een andere methodiek, net zo lang totdat we een werkwijze hebben gevonden die past bij jou. Iedereen leert anders en dat begrijpen onze docenten ook erg goed.

Wie gaat je helpen?

Onze persoonlijke en intensieve begeleiding tijdens deze examentrainingen wordt verzorgd door enthousiaste en ervaren begeleiders. Het is een mix van hoogopgeleide student-begeleiders, oud docenten en vakspecialisten. Ze hebben allemaal één ding gemeen, namelijk dat ze getraind zijn door Spectrum Brabant.

Klikt het niet tussen jou en de begeleider? Geef dit dan bij ons aan en we gaan op zoek naar een passende vervanging.

Heb jij interesse in onze examentraining in Eindhoven? Neem dan contact op.