Huiswerkbegeleiding Den Bosch

Voor iedere vraag een antwoord; afhankelijk van waar jij tegenaan loopt, zal één van onderstaande pakketten het beste aansluiten:

huiswerkbegeleiding3

 

 

  • Studiebegeleiding light in een rustige, gestructureerde omgeving het huiswerk maken en leren
  • Studiebegeleiding regulier huiswerkbegeleiding met aandacht voor het plannen, overhoren, controleren en vakinhoudelijke ondersteuning
  • Studiebegeleiding extra Aanvullende modules voor als je net iets meer nodig hebt 

 

 

Wij werken uitsluitend met HBO – en WO geschoolde professionals. Er is één groepscoördinator eindverantwoordelijk voor de begeleiding en communicatie op jouw groep. Deze locatiemanager wordt ondersteund door verschillende studiebegeleiders en onderwijsassistenten met ieder een eigen specialisatie. Hierdoor is er gedurende de week altijd vakinhoudelijke ondersteuning mogelijk op alle vakken, op alle niveaus. Doordat de huiswerkbegeleiding Den Bosch binnen de school (Jeroen Bosch College) plaatsvindt, is er een nauw contact met leerkrachten, mentoren en begeleiders van de school.

Je kunt deelnemen aan de huiswerkbegeleiding Den Bosch op maandag t/m vrijdag van 14.30 uur tot 18:00 uur. We verwachten dat je minimaal 2 uur aanwezig bent indien je rooster dit toelaat. Langer mag altijd, korter alleen in overleg met je ouders. Je kunt gedurende de gehele openingstijden instromen en zo lang blijven als nodig.

Als social enterprise zijn wij in staat professionele huiswerkbegeleiding tegen de laagste tarieven aan te bieden. Je betaalt bij ons €262,- per maand wanneer je drie dagen in de week komt naar onze huiswerkbegeleiding REGULIER. Wil je deelnemen aan de LIGHT-versie dan betaal je slechts €132,00 per maand voor drie dagen in de week. Je kunt natuurlijk vaker of minder vaak komen en/of kiezen voor extra modules. Voor het complete overzicht met alle tarieven voor de huiswerkbegeleiding Den Bosch, klik je hier.

huiswerkbegeleiding Jeroen Bosch CollegeJeroen Bosch College
Rompertsebaan 63
5231 GT ‘s-Hertogenbosch

Telefoon Spectrum Brabant: 040-2549348