Huiswerkbegeleiding Eersel

Voor iedere vraag een antwoord; afhankelijk van waar jij tegenaan loopt, zal één van onderstaande pakketten het beste aansluiten:

  • Studiebegeleiding light in een rustige, gestructureerde omgeving het huiswerk maken en leren
  • Studiebegeleiding regulier huiswerkbegeleiding met aandacht voor het plannen, overhoren, controleren en vakinhoudelijke ondersteuning
  • Studiebegeleiding extra aanvullende modules voor als je net iets meer nodig hebt 

 

 

Huiswerkbegeleiding Eersel vindt elke schooldag plaats in kleine groepjes onder begeleiding van een vaste docent, ondersteund door studiebegeleiders en onderwijsassistenten. Er wordt uitsluitend gewerkt met HBO – en WO geschoolde professionals. Er is een nauw contact met leerkrachten, mentoren en begeleiders van het Rythovius College. Indien de ouders/verzorgers hier toestemming voor verlenen, wordt met de mentor regelmatig informatie uitgewisseld ten behoeve van de huiswerkbegeleiding van de betreffende leerling.

De vaste groepscoördinatoren op het Rythovius College zijn Lenneke Bazen en Chantal Groenendal. Lenneke is auteur van o.a. Ik leer beter leren en Huiswerk Bikkels. Zij mag met recht een specialist genoemd worden op het gebied van studievaardigheden en planmethodieken. Lenneke traint met regelmaat docenten van diverse middelbare scholen om leerlingen met speciale zorgvragen beter te begeleiden. Ook Chantal beschikt over een ruime ervaring en expertise binnen het onderwijs: zowel voor jongere als voor oudere leerlingen zet zij zich 100% in om het beste in hen naar voren te halen. Chantal werkt resultaatgericht en weet met een warme aanpak, binnen een strakke structuur leerlingen gemotiveerd te houden.

Leerlingen kunnen deelnemen aan de huiswerkbegeleiding Eersel op maandag t/m vrijdag van 13.15 uur tot 17.00 uur. Leerlingen kunnen zolang als nodig blijven. Wij streven naar een minimale aanwezigheid van 2 uur indien het rooster dit toelaat.

We hebben hier alle tarieven van de huiswerkbegeleiding Eersel voor u op een rijtje gezet.

Rythoviuscollege
Bospoort 1
5521 CK Eersel

Telefoon Spectrum Brabant: 040-2549348