Huiswerkbegeleiding Nuenen

Voor iedere vraag een antwoord; afhankelijk van waar jij tegenaan loopt, zal één van onderstaande pakketten het beste aansluiten:

  • Studiebegeleiding light in een rustige, gestructureerde omgeving het huiswerk maken en leren
  • Studiebegeleiding regulier huiswerkbegeleiding met aandacht voor het plannen, overhoren, controleren en vakinhoudelijke ondersteuning
  • Studiebegeleiding extra Aanvullende modules voor als je net iets meer nodig hebt 

 

 

Wij werken uitsluitend met HBO – en WO geschoolde professionals. Er wordt gewerkt in kleine groepjes onder begeleiding vaste docenten. Extra ondersteuning wordt geboden door studiebegeleiders en assistenten. Doordat de huiswerkbegeleiding Nuenen binnen de school plaatsvindt, is er een nauw contact met leerkrachten, mentoren en begeleiders van de school.

Leerlingen kunnen deelnemen aan de huiswerkbegeleiding Nuenen op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 uur tot 16.45 uur. Leerlingen worden geacht minimaal 1 uur aanwezig te zijn indien het rooster en naschoolse activiteiten dit toestaan. Langer blijven mag altijd, korter alleen in overleg met ouders/verzorgers. Leerlingen kunnen gedurende de gehele openingstijden instromen en zo lang blijven als nodig.

Voor de tarieven van schooljaar 2019-2020 kijk je hier verder.

Nuenens College
Sportlaan 8,
5671 GR Nuenen

Telefoon Spectrum Brabant: 040-2549348