Huiswerkinstituut Eindhoven – de voordelen

Spectrum Brabant is een social enterprise wat betekent dat onze maatschappelijke missie (écht iets betekenen voor een ander en de maatschappij) voorop staat en geld verdienen van secundair belang is.

Bekroond met het landelijke keurmerk van de LVSI.

Voor al onze diensten vanuit het huiswerkinstituut Eindhoven (light, regulier en extra) geldt een “niet goed-geld terug garantie”. Wij hechten de grootste waarde aan klanttevredenheid door professionaliteit en kwaliteit voorop te stellen. Mocht de begeleiding echter niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u geheel vrijblijvend gedurende de eerste 4 weken opzeggen en betaalt u niets! Eventuele betaalde kosten worden 100% teruggestort.

Na de eerste 4 weken geldt een opzegtermijn van slechts 2 weken (geldend vanaf de eerstvolgende maandag) zodat u gedurende het gehele jaar flexibel bent om wijzigingen in het afgenomen pakket aan te brengen of de begeleiding te beëindigen.

Noot: De niet-goed-geld-terug-garantie geldt alleen voor nieuwe leerlingen, die voor de eerste keer gebruik maken van één van de vormen van studiebegeleiding.

Flexibel ingerichte begeleiding; dagen ruilen of verzetten in overleg altijd mogelijk.

Persoonlijk en kleinschalig met een verhouding van 1 begeleider op 6 leerlingen.

Specialisten op het gebied van studievaardigheden en planmethodieken.

Alle tarieven voor huiswerkbegeleiding Eindhoven zijn naar draagkracht.

Wij bieden drie vormen van huiswerkbegeleiding aan, ieder met een verschillende intensiteit. Wij werken altijd toe naar de grootste mate van zelfstandigheid zodat een leerling door kan stromen naar een lichtere vorm van begeleiding, zodra hij of zij daar aan toe is.  Klik hier om meer te lezen over de drie vormen van huiswerkbegeleiding.

Huiswerkinstituut Eindhoven is gevestigd in zes verschillende scholen. Wij verzorgen studiebegeleiding en bijlessen bínnen de school en in nauwe samenwerking mét de school. Lees hier verder.