Huiswerkinstituut Geldrop – de voordelen

Spectrum Brabant is een social enterprise wat betekent dat onze maatschappelijke missie (écht iets betekenen voor een ander en de maatschappij) voorop staat en geld verdienen van secundair belang is.

Probeer de begeleiding 4 weken uit met onze niet-goed-geld-terug-garantie.

Voor al onze diensten op het gebied van studiebegeleiding (light, regulier en extra) geldt een “niet goed-geld terug garantie”. Wij hechten de grootste waarde aan klanttevredenheid door professionaliteit en kwaliteit voorop te stellen. Mocht de begeleiding echter niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kunt u geheel vrijblijvend gedurende de eerste 4 weken opzeggen en betaalt u niets! Eventuele betaalde kosten worden 100% teruggestort.

Na de eerste 4 weken geldt een opzegtermijn van slechts 2 weken (geldend vanaf de eerstvolgende maandag) zodat u gedurende het gehele jaar flexibel bent om wijzigingen in het afgenomen pakket aan te brengen of de begeleiding te beëindigen.

Noot: De niet-goed-geld-terug-garantie geldt alleen voor nieuwe leerlingen, die voor de eerste keer gebruik maken van één van de vormen van studiebegeleiding.

Specialisten op het gebied van studievaardigheden en planmethodieken.

Er wordt flexibel omgegaan met dagen ruilen of verzetten

Persoonlijk en kleinschalig met een verhouding van 1 begeleider op 6 leerlingen.

We hanteren tarieven naar draagkracht.

Bekroond met het landelijke keurmerk van de LVSI.

Drie vormen van huiswerkbegeleiding; voor elke vraag en elk budget een aanbod.

Huiswerkinstituut Geldrop is gevestigd in het Strabrecht College. Wij verzorgen huiswerkbegeleiding en bijlessen bínnen de school en in nauwe samenwerking mét het Strabrecht College. Lees hier verder.