Huiswerkinstituut

Home / Huiswerkinstituut

Je kind ondersteunen bij huiswerk en studie. Samen met Spectrum Brabant.
Ieder kind wil zijn of haar school- en studieloopbaan succesvol doorlopen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Vanuit ons huiswerkinstituut begeleiden wij leerlingen richting het diploma. En dat begint natuurlijk bij de basis: het bevorderen van de zelfstandigheid van de leerling.

Zoek direct een locatie in jouw buurt en lees alles over de mogelijkheden!

Huiswerkinstituut leerlingen maken huiswerk

Huiswerkinstituut

Heeft uw kind behoefte aan extra ondersteuning bij de studie? Klop dan bij ons erkend huiswerkinstituut aan voor hulp. Een hoogopgeleide begeleider verdiept zich in uw zoon of dochter en stelt in goed overleg een persoonlijk plan van aanpak op, passend bij jullie vraag en budget. Ons primaire doel is de leerling meer zelfstandig te maken. Door goed te begeleiden bij huiswerkopdrachten en door de juiste studievaardigheden aan te leren krijgt hij of zij niet alleen een kennisboost, maar ook meer vertrouwen in de eigen mogelijkheden!

Grootste huiswerk instituut Eindhoven en omgeving

Met meer dan veertien locaties is Spectrum Brabant marktleider in de regio en al jarenlang een vertrouwde partner van middelbare scholen. Alle tarieven voor studiebegeleiding zijn naar draagkracht zodat huiswerkbegeleiding toegankelijk is voor iedereen. Ons huiswerkinstituut heeft met nagenoeg alle scholen voor het voortgezet onderwijs in Eindhoven en omgeving een samenwerkingsverband opgesteld, waarbij wij binnen de school studie- en huiswerkbegeleiding mogen verzorgen.

Huiswerkbegeleiders

Ons team van gepassioneerde professionals werkt volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, altijd nauw afgestemd op de individuele leerling, met veel persoonlijke aandacht.

Drie vormen van studiebegeleiding

Van huiswerk maken onder toezicht tot een nog intensievere begeleiding. Voor iedere hulpvraag en voor elk budget biedt Spectrum Brabant een mogelijkheid. We bieden leerlingen uit het voortgezet onderwijs drie verschillende vormen van huiswerkbegeleiding:

huiswerkbegeleiding3

 

 

 

 

Huiswerkklas Reguliere studiebegeleiding Studiebegeleiding autisme / ADHD

[divider]

Zoek direct een locatie in uw buurt en lees alles over de mogelijkheden!

 

Lastig om te bepalen welk type begeleiding voor uw kind geschikt is? Bekijk hieronder het schema met alle mogelijkheden op een rijtje (zowel bovenstaande groepsbegeleidingen als de individuele mogelijkheden). Natuurlijk adviseren wij u graag tijdens een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Klik op de afbeelding voor de keuzewijzer studiebegeleiding:

2 Keuzewijzer 2.0