Welkom bij spectrum Brabant

Gratis Examentraining door Spectrum Brabant!

Gaat jouw kind dit jaar examens doen? Maar kan hij of zij nog wat extra hulp gebruiken?  Geen zorgen, Spectrum Brabant geeft gratis examentraining in Eindhoven! We doen dit om iedereen evenveel kansen te geven op een mooie toekomst. Een toekomst die start met een goede opleiding ongeacht het niveau, ofwel kans gelijkheid.

Wat houdt gratis examentraining in:
✅ Training met maximaal 3 leerlingen
✅ 2 locaties in Eindhoven
✅ Tijdens de kerstvakantie voorbereiden op je examens of PTA
✅Geschikt voor elk niveau

Onze locaties

Voor de gratis examentrainingen zijn er twee locaties:

  1. Spectrum Brabant hoofdkantoor (Eindhoven Noord)
  2. Naastbeek, Helder college Eindhoven (Eindhoven Zuid)

Spectrum Brabant - Eindhoven Noord

Naastbeek Helder - Eindhoven Zuid

Alle voordelen op een rij:

Bij Spectrum Brabant geloven wij in kans gelijkheid. Iedereen verdiend een gelijke kans om examens te behalen, ook als je van jezelf minder goed bent in bepaalde vakken!

De examentraining vind plaats in groepjes van 3 leerlingen. Zo krijgen jouw kinderen echt persoonlijke aandacht en kan er gegroeid worden op de plekken waar je kind het juist nodig heeft.

De gratis examentraining is beschikbaar op 2 locaties in Eindhoven. Het hoofdkantoor van Spectrum Brabant en op het Helder college in Eindhoven.

Tijdens de kerstvakantie wordt je kind volledig klaar gestoomd voor de examens of PTA, zodat na de vakantie jouw kind klaar is om de examens te knallen!

Als Social Enterprise bieden wij deze examentraining gratis aan.

Voor wie?

Het project Eerlijke Kansen is er voor leerlingen die een achterstand hebben opgelopen ten gevolge van een diversiteit aan factoren. Denk aan onvoldoende zelfvertrouwen, moeite hebben met de inhoud van een bepaald vak en/of onvoldoende financiële draagkracht. Doe je eindexamen? Dan ondersteunen we je graag extra  met fysieke examentraining op 2 locaties in Eindhoven! Deze vinden plaats in de kerstvakantie.

Criteria:
– Het is verplicht dat je alle afgesproken dagen aanwezig bent.
– Wij sturen je een QuickScan toe die je binnen een week na de bevestigingsmail digitaal in moet leveren.
– Je bent gemotiveerd en komt afspraken na.