24 september 2019: Lezing Autisme & Grit door Kobe Vanroy – Mensen met autisme helpen om succes te bereiken

24 september 2019: Lezing Autisme & Grit door Kobe Vanroy – Mensen met autisme helpen om succes te bereiken

Iedereen heeft kleine en grote dromen. Ook mensen met autisme hopen die waar te maken. Sommigen willen graag een diploma of een leuke baan, anderen eerder nieuwe sociale contacten of eigen grenzen verleggen. Maar waar we ook van dromen, de weg naar succes verloopt niet altijd soepel. Meer dan eens ervaren mensen mislukking, voelen dat ze gefaald hebben en dan verdwijnt de motivatie om opnieuw te proberen. En dan gebeurt het wel eens dat mensen met autisme vastlopen in gedachten als ‘ik ben daar niet slim genoeg voor’, ‘ik heb dat talent niet’ of ‘dat lukt niet door mijn autisme’. Maar is dat wel zo?

Deze lezing brengt een nieuwe kijk op succes. Wie is er succesvol in het bereiken van persoonlijke doelen en hoe komt dat dan? Is het puur motivatie? Wilskracht? Of nog wat anders…? En kun je dit (jezelf) aanleren? Kobe geeft ons uitleg over het theoretisch kader rond het principe ‘grit’ met tal van praktische toepassingen bij mensen met autisme.

Kobe Vanroy is internationaal educatief medewerker bij het kenniscentrum Autisme Centraal. Vanuit een ruime praktijkervaring met mensen met autisme en verschillende opleidingen in onderwijs, oplossingsgerichte begeleiding en talentontwikkeling geeft hij cursussen en lezingen in binnen- en buitenland.

Locatie Eckart College
Damocleslaan 3,
5631 KC Eindhoven
Doelgroep Ouders, leerkrachten, professionals en andere geïnteresseerden
Datum 24 september 2019
Tijd 19.30-21.30 uur
Entree €19,50 (koffie en thee staat voor u klaar)

Groepskorting van 10% bij minimale aanmelding van 10 personen
Groepskorting van 20% bij minimale aanmelding van 20 personen

Let op: voor groepskorting aanmelden via academie@spectrumbrabant.nl

Parkeren Zie routebeschrijving

Last minute aanmelden voor deze lezing? Dat kan! Stuur een mailtje naar academie@spectrumbrabant.nl met je naam en het aantal personen waarmee je wenst deel te nemen. Betalen doe je dan contant op de avond zelf (er is geen mogelijkheid om te pinnen).