Dinsdag 12 November 2013 – autisme en motivatie / beloningen

Home / Algemeen / Dinsdag 12 November 2013 – autisme en motivatie / beloningen
Dinsdag 12 November 2013 – autisme en motivatie / beloningen

Deze lezing heet inmiddels plaatsgevdeon. Download de hand-out, bekijk een kort video-verslag en lees een review op deze pagina!

Wij zijn weer blij om Steven Degrieck (auteur van o.a. Denk&Doe, Werk maken van vrije tijd) voor de tweede keer te verwelkomen om zijn kennis rondom autisme met ons te delen. Steven Degrieck is orthopedagoog en werkzaam voor Autisme Centraal in België. Hij is gespecialiseerd in het opzetten van onderzoekssituaties met mensen met autisme.

Werken aan motivatie bij mensen met autisme is niet zo vanzelfsprekend. Heel wat motiverende factoren  die voor ons vanzelfsprekend zijn, zijn dat absoluut niet voor mensen met autisme. Denk maar aan het zien van positieve gevolgen van je inspanning op langere termijn, of iets doen voor een ander. Dit keer gaat Steven nader in op de mogelijkheden, effecten, do’s en dont’s bij het vergroten van de motivatie bij mensen met autisme. Kunnen we hen meer uit zichzelf motiveren? En als dat niet lukt, kunnen of moeten we dan beloningen gebruiken? Zijn daar dan geen gevaren aan gekoppeld?

Locatie

Kempen Campus Veldhoven
Aula, gebouw Centraal
(3e gebouw vanaf rotonde)
Knegselseweg 30, Veldhoven

Doelgroep Ouders, leerkrachten, professionals en andere geïnteresseerden
Datum Dinsdag 12 november 2013
Tijd 19.30-21.30 uur
Entree

€17,50 (incl. koffie en thee)

Groepskorting van 15% bij minimale aanmelding van 10 personen
Groepskorting van 20% bij minimale aanmelding van 20 personen
 
Parkeren Parkeren Parkeerterrein Kempen Campus, tevens mogelijk om in de woonwijk aan de overkant van de weg te parkeren.