Online Bijles

Wij verzorgen online bijlessen, voor ieder vak en voor elk niveau!

Worstel je met wiskunde? Vind je Engels lastig? Zit je helemaal in de knoop met je huiswerk of moet je even een inhaalslag maken? Onze online bijles is dé plek om al je vragen te stellen. Je kunt het volgen vanuit je eigen kamer, op jouw laptop of tablet.

 

Waarom Online Bijles?

  • Flexibel: Kies je eigen tijden uit. Of het nu ochtend, middag of avond is, we vinden het juiste moment voor jou in overleg met de bijlesgever.
  • Persoonlijk: Onze bijlesgevers zijn toppers: ze luisteren naar je, leggen dingen uit op jouw manier en helpen je snel vooruit.
  • Effectief: Geen reistijd en direct aan de slag. Focus op wat jij moeilijk vindt.

Bijles richt zich op het extra uitleg geven van moeilijke onderdelen, het bijhouden van de actuele stof, het voorbereiden van een toets, tentamen of examen of een combinatie hiervan.

Na aanmelding op de website wordt jouw vragen z.s.m. doorgezet naar een bijlesgever. Deze neemt snel contact met je op voor het maken van een afspraak. Via een live verbinding met beeldbellen heb jullie samen contact.

Een online bijles kan als losse bijles worden ingekocht maar het is ook mogelijk om direct 5 bijlessen aan te vragen. Je betaalt de bijlessen vooraf.

Losse bijles 30,- euro per uur*
5x een uur bijles* 140,- euro
10x een uur bijles* 280,- euro

 

*In sommige gevallen vind je het misschien fijn dat je bijlesgever even wat stof voorbereidt of inkijkt voordat je samen start. Deze tijd valt binnen het uur wat in de praktijk kan betekenen dat je 45 tot 50 minuten live contact hebt.