Over Spectrum Brabant

Wie zijn wij en wat drijft ons?

Spectrum Brabant bestaat uit een gerenommeerd huiswerkinstituut dat gespecialiseerd is in studiebegeleiding, bijlessen en trainingen. In samenwerking met Bikkels.nl bouwen wij al bijna 20 jaar aan weerbaarheid en veerkracht voor kinderen en jongeren in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

14865

Tevreden leerlingen

6749

Sterke kinderen

3352

Tevreden cliënten

5657

Sterke mensen

Visie en missie

Spectrum Brabant biedt begeleiding en trainingen op het gebied van zorg en onderwijs. Als Social Enterprise willen wij écht iets betekenen voor een ander en de maatschappij. Dit doen wij onder andere door:

• te werken met tarieven naar draagkracht voor minimaal 50% van onze diensten;
• minimaal 10% van onze arbeidsplaatsen te reserveren voor collega’s met een moeilijke uitgangspositie op de arbeidsmarkt zoals Wajongers, mensen met autisme of een andere functiebeperking;
• een substantieel deel van de gemaakte winst te investeren in de ontwikkeling van materialen en diensten die direct ten goede komen van onze cliënten;
• minimaal 1 vrijwilligersproject rondom een centraal thema initiëren en draaiend houden. Op het moment investeren wij volop in onze samenwerking met ASML, gratis bijlessen voor kwetsbare kinderen en jongeren.

Keurmerken en certificeringen