PGB begeleiding Eindhoven

Home / PGB begeleiding Eindhoven

Gratis kennismakingsgesprek, geen wachtlijsten!

Met een PGB kunt u op zoek naar begeleiding bij autisme of ADHD. Voor uzelf of voor uw kind. Onze PGB-begeleiders beschikken over uitgebreide, praktische kennis en begeleiden op alle levensgebieden. Wij vinden het belangrijk om altijd aan te sluiten bij de praktijkervaringen van het kind of volwassene met autisme of ADHD. Op die manier kan nieuwe kennis en nieuwe vaardigheden direct worden toegepast. 

Onze PGB-begeleiders werken bij u thuis, op school of op locatie bij Spectrum Brabant in Eindhoven. Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek kan samen worden besproken of onze PGB begeleiding aansluit bij uw vragen. Wij kennen de sociale kaart op het gebied van autisme en ADHD goed en kunnen u altijd in de goede richting wijzen mocht onze begeleiding vanuit het PGB onvoldoende aansluiten.

Lees hier alles over de mogelijkheden tot PGB-begeleiding  behandeling (bij een ggg-indicatie) vanuit ons Centrum voor autisme & ADHD

Locaties

 Onze PGB-begeleiders werken in een ruime straal rond de standplaatsen Eindhoven – Sint-Oedenrode  Deurne – Eersel – Oirschot. Wij komen dus ook graag bij u thuis wanneer u woont in bijvoorbeeld Waalre, Son, Bladel, Valkenswaard, Veldhoven of Geldrop. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor PGB-begeleiding op onze hoofdlocatie in Eindhoven. 

Kosten

Indien u over een PGB beschikt, kunnen de kosten voor de begeleiding  hieruit worden betaald. Het is in sommige gevallen tevens mogelijk een deel van de kosten te declareren bij uw zorgverzekeraar. Het gaat dan niet om PGB begeleiding, maar om psychologische behandeling bij autisme of ADHD. 

PGB begeleiding: € 62,00 per sessie

GGG-indicatie (psychologische behandeling autisme of ADHD): € 89,50 per sessie

Bij huisbezoeken worden reiskosten berekend (afhankelijk van de afstand tot één van de standplaatsen). 

 

 

 naar centrum voor autisme & ADHD ->

 

 

 

 

 

 

PGB begeleiding Eindhoven | PGB-begeleiding Eindhoven | PGB begeleider Eindhoven | PGB-begeleider Eindhoven | PGB begeleiding autisme | PGB begeleiding ADHD | ggg-indicatie