‘Gratis online bijles’ met ASML

‘Gratis online bijles’ met ASML

Het nieuwe schooljaar is alweer even opgestart, en zo ook ons project “Eerlijke Kansen (gratis bijles)” in samenwerking met ASML.

Na een aantal organisatorische verbeterprocessen te hebben doorgevoerd zijn de door ons opgeleide tutoren van ASML weer enorm enthousiast om een nieuwe groep leerlingen extra uitleg en ondersteuning te geven. We gaan er weer voor!

Het afgelopen schooljaar van maart tot juni hebben we meer dan 200 leerlingen van verschillende scholen kunnen helpen en daar zij trots op! Ook dit schooljaar hebben we de eerste leerlingen alweer van gratis bijles mogen voorzien. Wij gaan er alles aan doen om leerlingen die binnen de criteria van het project vallen te helpen en de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Wij helpen graag een leerling die gemotiveerd is en gemaakte afspraken nakomt, voor het desbetreffende vak niet hoger staat dan een < 5,5 en waarvoor betaalde bijles niet tot de mogelijkheden behoort.

Wij gaan ons weer volledig inzetten om zoveel mogelijk leerlingen te helpen komend schooljaar! Benieuwd naar hoe deze lessen in zijn werking gaan en wat onze tutoren motiveert? Bekijk dan dit filmpje van onze tutor Anton!