Psycholoog Eindhoven

U bent op zoek naar een psycholoog voor uzelf of voor uw kind. De eerste stap is gezet! Bij ons wordt u snel en efficiënt geholpen door betrokken en praktisch ingestelde psychologen.

Iedereen die (tijdelijk) vastloopt is bij onze psychologenpraktijk Eindhoven op de juiste plaats. Wij werken met een team van breed opgeleide professionals. De psycholoog pakt de behandeling klachtgericht op en helpt u snel weer op de goede weg. Een psychologische behandeling hoeft zeker geen maanden te duren! In de meeste gevallen werkt een psycholoog 5 tot 8 keer met u, waarna u weer zelfstandig vooruit kunt. Een hele opluchting!

Een goede klik met uw therapeut vinden wij heel belangrijk. Heeft u bijvoorbeeld voorkeur voor een vrouwelijke of mannelijke psycholoog? Geef het gerust aan, een goede start is het halve werk. En als het toch wat minder goed klikt? Dan wordt de behandeling in overleg met u overgenomen door een andere eerstelijns psycholoog.

Klik hier voor informatie en aanmelden voor psychologische behandeling voor kinderen en hier voor behandeling voor volwassenen.

Bent u bij onze psychologenpraktijk op de juiste plaats?

Onze praktijk is een eerstelijns psychologische praktijk in Eindhoven, tegenwoordig basisggz genoemd. Een basisggz psycholoog is vergelijkbaar met de huisarts, maar dan voor je geestelijke gezondheid. Dit betekent dat onze psychologen snel en toegankelijk een breed scala van psychische problemen kunnen oppakken. Eventueel verwijzen we u of uw kind door naar gespecialiseerde hulp wanneer wij dit zelf niet kunnen bieden, zoals bv. naar tweedelijns hulpverlening.

Kosten

Wij kunnen in de meeste gevallen de kosten voor psychologische behandeling rechtstreeks declareren bij uw zorgverzekering of uw gemeente. Informeer bij ons naar de mogelijkheden in uw situatie, psycholoog Eindhoven.

 

Psycholoog Eindhoven| Psychologische behandeling Eindhoven| Psychologenpraktijk Eindhoven | Psychologie Eindhoven | Eerstelijns psycholoog Eindhoven | Eerstelijns psychologenpraktijk Eindhoven | eerstelijns psychologie Eindhoven