Spectrum Brabant Onderwijs B.V.

Home / Spectrum Brabant Onderwijs B.V.

Welkom bij Spectrum Onderwijs. Wij bieden studie-en huiswerkbegeleiding, coaching en begeleiding, workshops en trainingen op het gebied van (passend) onderwijs. Spectrum Onderwijs bestaat uit twee afdelingen:

Huiswerkinstituut

Professionele huiswerkbegeleiding op meer dan 14 locaties in ZO-Brabant. Mogelijkheden voor dagelijkse huiswerkbegeleiding, examentraining, bijles, faalangstbegeleiding, coaching en workshops.

Schoolbegeleidingsdienst

De schoolbegeleidingsdienst van Spectrum Brabant ondersteunt leerkrachten, leerlingen en hun ouders bij het realiseren van kwalitatief goed onderwijs.

 

LVSI-logoSpectrum Brabant is erkend door de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidings Instituten. De LVSI selecteert instituten op kwaliteit en betrouwbaarheid en ziet erop toe, dat de instituten zorgdragen voor een persoonlijke en kleinschalige aanpak. De erkende instituten worden actief ondersteund bij het handhaven en vergroten van de deskundigheid. Wanneer er klachten zijn over een door de LVSI erkend instituut, kunnen deze bij de onafhankelijke klachtencommissie gedeponeerd worden.