Verwendag 2013 ouders van kind met autisme

Home / Algemeen / Verwendag 2013 ouders van kind met autisme
Verwendag 2013 ouders van kind met autisme
*Verwendag op 24 augustus*
Informatie en entertainment – Inspirerende workshops – Fijne ontmoetingen

Een dag voor (groot)ouders van een kind met autisme, waar niets moet en ouders centraal staan: een Verwendag! 
‘We kwamen opgeladen weer thuis’

De landelijke Verwendag voor ouders van een kind met autisme wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd. De vorige twee edities waren een groot succes blijkt uit de reacties: “relaxen en nadenken, hele concept is fantastisch” en “het is heerlijk om eens legitiem los te laten, het jezelf gunnen.” We zijn net als voorgaande jaren te gast op het mooie landgoed De Horst in Driebergen. 

 
Initiatiefneemster van de Verwendag is Janneke van Bockel, schrijfster van het boek ‘IJskastmoeder’: “Als ASS-ouder ben je continu aan het regelen. We vinden het nuttig en nodig dat ouders af en toe kunnen opladen.” Samen met Gezinsbegeleiding Autisme en Stichting Ovaal, onder andere van de autismecafé’s, organiseert zij daarom deze bijzondere dag. 

Inspiratie en motivatie
Er is informatie, entertainment en er zijn workshops om ouders te inspireren, te motiveren en te leren. Het programma gaat van boksen tot zingen, over kijken en voelen, zachtjes uit je dak gaan en superrelaxed naar huis. Natuurlijk is er ook volop ruimte om elkaar te ontmoeten. Het doel is dat je aan het einde van de dag gesterkt en gelaafd naar huis gaat. Vol goede moed en met nieuwe inspiratie, in het besef dat je er niet alleen voor staat. Ga naar http://www.verwendagouders.nl/, bestudeer het programma, reserveer 24 augustus in je agenda en schrijf je in. Wees welkom!

Wanneer: 24 augustus van 9.00 tot 17.30 uur
Waar: Landgoed de Horst in Driebergen
Kosten: € 35
Informatie en aanmelding: verwendagouders.nl