Nieuw aanbod: basisschool coaching/bijles! 

Nieuw aanbod: basisschool coaching/bijles! 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we onze vertrouwde ondersteuning nu uitbreiden naar basisschoolleerlingen. Onze coaching en bijles, die voorheen exclusief voor middelbare scholieren was, is nu beschikbaar voor kinderen op de basisschool. Of je kind nu wat extra hulp nodig heeft met rekenen, taal of een ander vak, wij staan klaar om te helpen!

Onze sessies vinden plaats na schooltijd en in de avonden, zodat het gemakkelijk in te passen is. En het beste van alles? Het is helemaal één-op-één! Zo krijgt jouw kind de volledige aandacht en ondersteuning die hij/zij verdient.

Bij Spectrum Brabant draait het niet alleen om het verbeteren van academische prestaties. We kijken namelijk verder dan dat. Naast het werken aan specifieke vakgebieden, observeren we ook de executieve vaardigheden van uw kind. We willen begrijpen wat jouw kind nodig heeft om optimaal te kunnen leren en groeien. Daarom houden we altijd rekening met de individuele belangen en behoeften van elk kind.

En laten we niet vergeten om plezier te hebben! Tijdens onze sessies is er altijd ruimte voor ontspanning. Met een glaasje ranja en een koekje in de hand, kunnen de kinderen genieten van een korte ontspanningsactiviteit of een leuk spelletje. Want leren moet ook leuk zijn!

Heeft jouw kind een extra zetje nodig? Schrijf ze vandaag nog in voor onze basisschool coaching en bijles bij Spectrum Brabant.

Individuele studiecoaching – Spectrum Brabant

Samen gaan we op weg naar succes!