Werkdruk & stress onder controle

Wat is het?

Omgaan met werkdruk vormt voor heel wat werknemers een hele uitdaging. Neem jij ook vaak te veel hooi op de vork, vind je delegeren moeilijk, verlies je weleens het overzicht? Het zijn zo maar een paar oorzaken van overbelasting op het werk, al dan niet resulterend in inefficiënt werken of zelfs leidend tot uitval. Door deelname aan een training (incompany of op onze locatie) krijg je weer vertrouwen in je eigen kunnen. We werken aan de volgende doelstellingen:

  • Werk efficiënter zodat je rust en overzicht creëert
  • Herken overbelasting en stress en blijf ze de baas
  • Deel je tijd verstandig in door grip op je agenda en e-mail
  • Leer prioriteiten stellen met duidelijke doelen

Zonder stress met onze unieke aanpak!

We werken rustig in een prettige sfeer met elkaar aan onze doelen. Je krijgt volop tips and trics die jou helpen in de dagelijkse praktijk. Voor iedereen ligt de nadruk weer ergens anders: de een heeft juist moeite met loslaten, de ander met het vinden van een goede balans, overzicht houden of mogelijkheden om te ontspannen. Met een fijn werkboek en naslagwerk werk je stap voor stap toe naar meer grip op de werkdruk en stress. We hanteren uitsluitend de ‘best-practices’ uit de geestelijke gezondheidszorg: dat wat echt werkt en jou snel resultaat geeft!

Praktische informatie

Tijdsinvestering:
De training bestaat uit drie dagdelen van elk 2,5 uur.
Je moet rekening houden met ongeveer 8 uur zelfstudie en praktische huiswerkopdrachten.

Kosten:
Voor deelname betaal je €289,00. In veel gevallen wordt deze training door werkgevers vergoed wanneer bijvoorbeeld ‘omgaan met werkdruk’ een doel voor je verdere ontwikkeling is. Informeer bij je werkgever of hier ruimte voor is binnen de deskundigheidsbevordering. Op het aanmeldformulier kun je aangeven naar wie wij de factuur kunnen sturen.

Incompany:
Vanzelfsprekend kunnen wij in overleg ook een training incompany verzorgen. Klik hier om naar het aanvraagformulier te gaan waarna wij u zsm een passende offerte zullen toesturen.

Eerstvolgende data en locatie:
Binnenkort volgen hier nieuwe data.

Kwalificaties en erkenningen

LVSI
Basiskeurmerk GGZ
PsyZorg
SKJ kwaliteitsregister
CRKBO geregistreerd
Registerleraar
Social enterprise
BIG-registratie
NIP erkend
WTZI erkenning