Workshop In/Naar de Brugklas

Gratis workshop

Ga jij naar de brugklas of zit je er al? Doe dan mee met onze workshop om je relaxed en zelfverzekerd te voelen op je nieuwe school. We besteden aandacht aan alles wat er gaat veranderen en vooral hoe jij je daarin staande kunt houden. Hoe deal je met al die veranderingen, lukt het met al die nieuwe klasgenoten en docenten, hoe maak je een goeie indruk en je zelf een beetje ontspannen? Tijdens de workshop werken we samen met een groepje leerlingen die net als jij de brugklas maar wat spannend vinden. Trouwens, wist je dat echt alle kinderen de overstap naar de brugklas superspannend vinden, ook de kinderen waar je niks aan merkt! Het is voor iedereen handig en fijn om even wat tips en trucs te leren zodat het allemaal net wat makkelijker gaat als brugklasser.

> ben je juist op zoek naar studievaardigheden voor in de brugklas? Schrijf je dan in voor onze gratis workshop Studieskills.

Hoe? Wat? Waar?

Wij hebben twee verschillende workshops ontwikkeld: eentje voor kinderen uit groep 7 en 8 en eentje voor leerlingen die al in de brugklas zitten. Beide workshops bestaan uit 2 bijeenkomsten van 1,5 uur en worden gegeven op onze gezellige hoofdlocatie in Eindhoven-noord. Je ontvangt na afloop van ons een handout om het geleerde thuis nog eens te bekijken. Doe gewoon mee!

Groep 7 & 8:

Onderbouw: