Huiswerkbegeleiding Helmond

Voor iedere vraag een antwoord; afhankelijk van waar jij tegenaan loopt, zal één van onderstaande pakketten het beste aansluiten:

  • Studiebegeleiding light in een rustige, gestructureerde omgeving het huiswerk maken en leren
  • Studiebegeleiding regulier huiswerkbegeleiding met aandacht voor het plannen, overhoren, controleren en vakinhoudelijke ondersteuning
  • Studiebegeleiding extra Aanvullende modules voor als je net iets meer nodig hebt 

 

 

Op een groep voor studiebegeleiding staan uitsluitend HBO – en WO geschoolde professionals. Eén vaste groepscoördinator is eindverantwoordelijk voor de begeleiding en communicatie rondom een leerling. Op het Jan van Brabant College is dat Gerda Klaasen. Zij wordt ondersteund door verschillende studiebegeleiders en assistenten met eigen specialisaties. Hierdoor is er gedurende de week altijd kennis in huis op alle vakken en op alle niveaus. Doordat de huiswerkbegeleiding Helmond binnen de school (Jan van Brabant College) plaatsvindt, zijn de lijntjes met leerkrachten en mentoren kort.

Huiswerkbegeleiding Helmond is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 14.30 uur tot 18.00 uur. Leerlingen worden geacht minimaal 2 uur aanwezig te zijn indien het rooster dit toelaat. Langer mag altijd, korter alleen in overleg met de ouders. Leerlingen kunnen gedurende de gehele openingstijden instromen en zo lang blijven als nodig.

Klik hier om al onze tarieven voor deelname aan de huiswerkbegeleiding Helmond te bekijken.

huiswerkbegeleiding Jan van Brabant CollegeJan van Brabant College
Molenstraat 191
5701 KD Helmond

Telefoon Spectrum Brabant: 040-2549348